Enhorabona a LiberaForms!

2024-06-13

Sé que m'avanço, però és que ho veig venir. Tant de bo no m'equivoqui...

A can Framasoft usen YakForms però sembla que a principis de l'any vinent es descontinua el projecte i busquen substitut. Han provat moltes altres eines però, de moment, s'han quedat amb LiberaForms i ja tenen instància en beta per trastejar.

Comenten que no és el més bonic dels programaris però que fa el fet, que ja és això: altres coses, quan hi ha quartos, és més fàcil millorar-les. Si s'usa es millora. Per exemple, com no estava traduït al francès, Framasoft ha contribuït en la traducció i proposaran millores a la interfície.

elle fait correctement le travail, et semble bien pouvoir passer à l’échelle en gérant plusieurs dizaines ou centaines de milliers de formulaires.

(fa la seva feina i sembla que pot escalar-se gestionant desenes o centenars de milers de formularis).

Fes una cosa però fes-la bé, que diu el mantra de la filosofia UNIX :)

Altres instàncies

Com és programari lliure, és difícil saber quantes instàncies hi ha si no es notifica. Per la Fedi, trobo que la Biblioteca Episcopal està muntant-ne una. I algú altre n'ha muntat una per la seva cooperativa. A can Komun també n'hi ha una i també a eXO, és clar. I fa temps uns holandesos ecologistes ja van muntar la seva.

Doncs això, enhorabona, encara que m'avanci uns mesos, crec.

Referències