Adéu, Amazon Prime

2021-05-20

Hi ha hagut algú que s'ha cansat de la multinacional.
Article original "Goodby, Amazon Prime"

Traducció

Després d'una dècada com a membre de Amazon Prime, he cancel·lat la meva membresia.

Amazon Prime és una col·lecció de serveis als que et pots subscriure mensual o annualment. Això inclou vídeo, música, i un ràpid servei d'entrega. Els inversors sempre estan atents a les xifres de membresia Prime com a senyal de fortalesa dels negocis d'Amazon.

Amazon ha abusat del seu poder de mercat i ha obtingut una gran riquesa a costa dels seus i les seves treballadores. Això ha estat evident anys i panys, però no s'ha visibilitzat del tot fins a la crisi de la COVID-19. Als seus centres logístics, els i les treballadores no estan protegits. Se'ls diu que si emmalalteixen, perdran tota la paga (com a resultat o no del seu treball) 1. Les persones que converteixen les nostres comandes en paquets que arriben a la nostra porta, estan patint molt durant aquesta crisi 2 mentre Amazon arrasa en beneficis i quotes de mercat. 3

Massa gent està patint.

Hi ha moltíssimes altres maneres de comprar els productes que ven Amazon. Compraré directament a petits comerços tot allò que abans comprava a Amazon. Amb la COVID-19, puc aconseguir tot en línia des de negocis locals.

Sovint es diu que votem amb els nostres diners. Jo, per part meva, votaré per quelcom nou. Uneix-te a altres 4 5 que voten "no" a l'explotació d'Amazon.

Publicat l'1 de juny de 2020.