Projecte interactiu amb Snap!: Lernu Esperanton!

2019-05-02

Avui llegia que per canviar el món primer s’ha d’aprendre esperanto: i no hi podria estar més d’acord ;) Per això, he creat un projecte amb Snap! per aprendre l’alfabet, els números i algunes frases.

Tot va començar amb el projectet de l’alfabet però després vaig voler afegir-hi frases, després números: sóc un maleït pou sense fons :_( Ara, volia posar imatges i traduir vocabulari però passo, que si no no faig altres coses. Així es queda.

Projecte "Lernu Esperanton!" a Snap!

Caràtula del projecte Lernu Esperanton!

Descripció

En aquest projecte “Lernu Esperanton!” (Aprèn Esperanto!) -que he perdut i recuperat tres cops-, trobem tres opcions:

  • “abc” ens recita l’abecedari

  • “nº” ens presenta 6 opcions: números del 0 al 10; números de l’11 al 20; números del 51 al 60; centenes (de 100 a 1000); diversos números de tres xifres i, finalment, milers (de 1000 a 10000).

  • “?” ens presenta opcions: sintagma nominal (article+adjectiu+nom), sintagma verbal (verb+adverbi), sintagma preposicional (preposició+verb), frase simple (article+nom+verb) i frase complexa (article+adjectiu+nom+verb+adverbi+article+adjectiu+nom).

La cosa és que jo encara no en sé prou d’esperanto i no sé si les frases surten 100% bé. Aviam si el vaig polint!

Actualització 20 gener 2022:
No va... Diu: Error JavaScript extensions for Snap! are turned off però no sé de què em parlen... Quan ho sàpiga resoldre ja es veurà. Disculpes. Fi de l'actualització.

Actualització 8 abril 2022:
Ja va de nou! L'error era dels blocs "for" i "label size" que ara estan catalanitzats :)