Joc amb Snap!: Humans vs. Robots

2019-03-26

Dels problemes, una oportunitat

Un dia vaig arribar a classe i m’havien retirat un ordinador. De tres ordinadors per a 11 persones passàvem a dos ordinadors: i al meu parer, 5 i 6 per ordinador la classe és inviable. Així que vaig decidir improvisar una classe per aprendre a comptar en binari.

Avui, amb sort, m’hauran tornat l’ordinador però és que ara m’han retirat el material per fer les construccions… En fi, que he preparat una competició per equips per practicar el que vam estar fent la setmana passada: aprendre a comptar en binari. I crec que titularé el projecte “Humans vs. Robots”, que “el joc dels decimals i els binaris” té menys glamour, hehe.

Projecte "Humans vs. Robots" a Snap!

Caràtula del projecte Humans vs. Robots

Dinàmica

Al joc hi jugaran tres equips: tots contra tots. L’equip 1 vs. l’equip 2; l’equip 1 vs. l’equip 3; i l’equip 2 vs. l’equip 3. Cada partida té dues rondes on primer juga un equip i després l’altre. Posem un exemple: primer jugarà l’equip 1 contra l’equip 2.

L’equip 1 ha de pensar tres nombres decimals i convertir-los en binari. Per cada encert de conversió rebem un punt. Ara, l’equip 2 ha de jugar i endevinar els binaris que han plantejat l’equip1. Per cada encert, un punt. Fi de la ronda

I ara al revés, l’equip 2 ha de pensar tres nombres decimals i convertir-los en binari. Per cada encert de conversió rebem un punt. Ara, l’equip 1 ha de jugar i endevinar els binaris que han plantejat l’equip 2. Per cada encert, un punt. Fi de la partida

Un cop tots han jugat contra tots, fi del joc i es compten els punts. Aviam qui guanya!