Acudit amb Snap! Se abre el telón... Paca

2016-06-17

Tinc intenció de crear escola ;) Tot fent conya vaig dient que, de gran, vull ser programadora d’acudits animats. I amb la conya, em vaig entrenant: ja en tinc quatre de programats. Tres són d’aquests tant idiosincràtics del teló i estan relacionats amb el cinema, i l’altre és un acudit d’infància que relaciona personatges històrics i iconografia.

Projecte "Se abre el telón... Paca" a Snap!

Caràtula del projecte Se abre el telón... Paca

Crèdits

Resulta que m’he adonat d’on surt la meva imatge mental de la Paca: de la peli Kung Fu Sion! :) A un article graciós es diu:

Villa Pocilga, el único barrio/patio de vecinos que se les resiste, gobernado con mano de hierro por una casera con rulos y camisón que da hostias como panes y fuma cigarrillos a pares.

Font article (guguelada blogspot)

Paca peli Kungfusion

Altres acudits

El primer del teló el vaig programar amb Scratch i els protagonistes eren un hipopòtam volador i un dinosaure molt monos de la galeria d’Scratch. El segon acudit no és de tipus teló però és un acudit amb el que em pixava de riure quan era petita.

El segon, el tercer i el quart els he programat amb Snap!, que és un Scratch però més potens. El tercer, que aquí presento, es titula “Se abre el telón: Paca” i, el quart, que publico en breu, es titula: “Se abre el telón: Truco”. M’adono ara que, de moment, tots els acudits que he programat són en espanyol: coses del bilingüisme.