Chiste de Infancia: primer projecte amb Snap!

2016-05-23

Un acudit d'infància que encara em fa gràcia. Per cert, m’he tornat loca amb la música i no acaba de quadrar. En fi, que he fet el que he pogut… Apa! ara “darle al play” :)

Projecte "Chiste de infancia" a Snap!

Caràtula del projecte Chiste de infancia

Actualització 25 de maig de 2019
M’acabo d’adonar que el 23 de maig de 2016 vaig publicar el meu primer projecte amb Snap! (aquest, el del chiste de infancia). Avui, tres anys i dos dies després, em meravello de l’evolució d’aquest programari i la seva comunitat.

Com a anècdota, afegir que vaig descobrir Snap! per la tossuderia de no fer servir més programari privatiu… I és clar, Scratch al 2016 encara anava amb Flash… Al saber que n’hi havia per llarg, vaig explorar alternatives i, ves per on, em vaig topar amb Snap!

Per cert, al setembre se celebra la primera Snap!Con a Alemanya i m’encantarien tres coses: que difonguin l’esdeveniment per xarxes socials lliures, poder-hi anar sense que em facin omplir un gForms i fer que a l’esdeveniment hi hagi una Snap!Arcade. Llarga i lliure vida a Snap!