Aplicació sobre Cooperatives de Sants

2015-01-04

Aplicació sobre cooperatives de Sants que he fet en nom de @RecerSants, un petit grup de recerca del barri format per la Marta (@nenagamba), el Vàngelis (@VangelisVillar), l’Agus (@AgusGiralt) i jo mateixa. El grup és obert a aquells que vulguin participar-hi!

A l’app trobaràs dues rutes sobre cooperatives de Sants per fer a peu i informació sobre el barri i el grup de recerca: Articles, Llibres, Exposicions, Serveis i un munt d’informació que espero sigui un recull d’utilitat.

caratula-coop-sants-app

Una .apk és una aplicació nativa. Suposo que hauràs de donar permisos al telèfon per poder-la instal·lar.

De fet, és la meva primera aplicació i segueixo sense saber codi! Tot el codi que estic aprenent l’estic aprenent amb WordPress i l’editor d’HTML… I confesso que m’encanta i que, per poc que pugui, tinc la intenció de trastejar tot el que trobi que em pugui ser d’utilitat.

L’aplicació ha estat trastejada per alguns veïns de les Jornades de participació sobre Superilles i també per alguns Viquipedistes de proximitat, que són les personetes del barri que van vetllant per nodrir de contingut la Viquipèdia! T’animo a formar part d’ambdós grups!

Gràcies per llegir-me! Espero que t’agradi l’app! Jo m’ho he passat teta fent-la!